III Etap pozyskiwania oleju arganowego

Następnym etapem, gdzie wkracza już technika, jest miażdżenie rdzenia orzecha i oddzielenie oleju od reszty. Proces ten trwa zazwyczaj kilka godzin. Kolejną fazą jest filtrowanie oleju, tak aby usunąć jak najwięcej zanieczyszczeń z procesu produkcji i wydobyć wszystkie najlepsze cechy oleju. Filtrowany jest zazwyczaj dwu- lub trzykrotnie.

Tak dawniej wytwarzało się olej. Dziś widok ten można spotkać jedynie w domach.

Michał Stankowski
606 214 544
mstankowski73@gmail.com

Sposób płatności

Sposób płatności:

Płatność przelewem

Dane do przelewu:

OBIEŻYŚWIAT Michał Stankowski

ul. Mąkołowska 47, 43-100 Tychy

Nr konta: 98 1020 2528 0000 0602 0477 5930

Tytułem Imię i Nazwisko, (zamówiony produkt)

Po otrzymaniu na adres e-mail potwierdzenia dokonania przelewu zamówienie zostanie wysłane tego samego dnia lub w dzień następny. Koszt przesyłki wynosi 19,90 zł.